Rólunk

Kik is vagyunk

Cégünk 2011-ben alakult Magyarországon azzal a céllal, hogy elérhető áron természetes alternatív megoldásokat nyújtó állategészségügyi termékeket gyártsunk.

Társaságunk mindkét tulajdonosa 25 évnél több tapasztalattal rendelkezik a kedvtelésből tartott állatok termékeinek gyártása és nagykereskedelme területén, így kellő tapasztalattal rendelkeznek, hogy megértsék a piaci igényeket, követelményeket, a mellett, hogy nyitottak új ötletekre és megoldásokra.

Az ANIMall elég kicsi ahhoz, hogy flexibilis lehessen és igen gyorsan reagálni, adaptálódni tudjon a piaci körülményekhez, változó környezethez, de a másik oldalon kellően tapasztalt ahhoz, hogy olyan professzionális módon szolgálja ki a vevői igényeket, ahogy az elvárható.

És ne feledjék, mi magunk vagyunk a gyártói az általunk kínált termékeknek és így közvetlen gyártói háttérrel állunk Ön, illetve az értékesítései mögött.

Történet

-Az alapítók több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek a kisállatokkal foglalkozó üzleti szegmensben.

-2011-ben a két tulajdonos egyesítette erőit és megalapították cégünket azzal a céllal, hogy elérhető áron természetes, alternatív megoldásokat nyújtó állategészségügyi termékeket gyártsanak.

-2013/14-re a természetes hatóanyag tartalmú bolha és kullancsriasztó termékcsaládunk, a Dr. Pet megkapta a forgalomba hozatali engedélyeket. Ez magában foglalt nyakörveket, , rácsöppentő oldatot, permetet és sampont kutyák, illetve macskák részére.

-2015-ben a Dr. Pet®-et védjegyként regisztráltuk.

-2016 óta számos uniós formavédelmi mintaoltalmat szereztünk.

-Az AniMall elkötelezett a folyamatos termékfejlesztés mellett, hogy a tudatos gazdikat és kisállat barátokat még jobb termékekkel és megoldásokkal tudjuk kiszolgálni.

-A 2016-18 közötti időszakban végrehajtott innovációs és gyakorlati tényadatokkal alátámasztott kutatás- fejlesztési tevékenységünk új termékek kifejlesztését és folyamatosan megújuló termékfejlesztési eljárások alkalmazását tette lehetővé.

-A cégünk életének következő nagy lépése az volt, amikor 2019-ben a nem biocid termékvonalunk Dr. Peticon márkanév alatt piaci forgalmazásra engedélyezésre került. Úgy érezzük, hogy ezzel a termékvonallal mind mi, mind Önök új piaci szegmenseket tudnak elérni és ezzel együtt szélesítik az értékesítési helyeket más pozitív hatások mellett, amit ez az alternatív termékvonal kínálhat más, kémiai, vegyi úton működő és/vagy biocid termékekkel szemben.

-Az AniMall megalakulása óta végzi innovációs tevékenységét az állatgyógyászati termékek területén, azáltal, hogy új termékeket, új megoldásokat és új üzleti megközelítéseket alkalmaz a piaci partnerei és felhasználói felé. Tudatosan óvjuk környezetünket. Elsősorban növényi alapú hatóanyagokat alkalmazunk, hogy védjük a méheket, halakat, madarakat és a fauna más élőlényeit, miközben a kedvenc kisállatok jólétét is szem előtt tartjuk.

-K+F csapatunk tagjai a mai napig szorosan együttműködnek a hazai tudományos és kutatói szféra munkatársaival, tanácsadóink segítenek biztosítani ezen K+F tevékenység gyártási és szabályozási feltételeknek való megfelelést, hogy ennek eredményeként megfontoltan, tervezetten hozzunk létre új termékeket és alkalmazott formulákat.

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

1.) Tisztában vagyunk azzal, hogy az ipar és a szállítás milyen hatást gyakorol a környezetre és társadalomra. Partnereink rendszeresen auditálnak minket a környezetbarát és tisztességes üzleti gyakorlatok fokozatos fejlesztése végett.

2.) Környezeti lábnyomunkat a lehető legalacsonyabb szinten tartjuk, miközben hatékony megoldásokat kínálunk.

3.) Minimális kockázati összetevőket használunk, amelyek biztonságosak az emberekre, háziállatokra és a környezetvédelemre az EU, az USA és az OECD országaiban.

4.) Működésünk, gyártásunk és termékeink rendszeresen a hatóságok által ellenőrizve és tesztelve van.

5.) Betartjuk a biocidok szabályozását és irányelveit a gyártást, a címkézést és a reklámozást illetően.

6.) Hisszük, hogy a kiskereskedők és a nagykereskedők kötelesek tanulni az alapvető termékinformációkból, és kötelesek azokat továbbítani az ügyfeleknek. Ismerje meg a piacon elérhető összetevőket, és legyen tisztában a közvetlen és közvetett hatásokkal, amit a természetre gyakorolhat. Az ügyfelek kedvtelésből tartott állatai számukra hű barátok akik ezt megérdemlik, és törődnek a családért, társaikért és a természetért.

Termékeink mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól, DEET-től és más toxinoktól.

További információért forduljon hozzánk bizalommal.