Saját Márkás Termékek

Viszonteladó láncok és nagykereskedő partnerek részére saját márkás (private label / store brand) szolgáltatást nyújtunk, hogy kielégítsük a bevizsgált, megbízható partnerek igényeit.

Partnereink két termékcsalád, két különböző hatóanyag közül választhatnak (biocid és nem biocid termékek).

Partnereink az oldalon feltüntetett termékek és számos más engedélyezett termék variációi, kiszerelései, valamint különböző csomagolási megoldások és színek közül választhatnak.

Amit kínálunk:

  • alacsony minimum rendelési követelmények
  • design támogatás
  • magas szintű ügyfélszolgálati támogatás
  • gyártói, valamint a hatóságok által folyamatosan ellenőrzött, magas minőség
  • a hosszútávú termék elérhetőséget és piaci jelenlét

Termékeinket a hatályos jogszabályok értelmében csak hatósági ellenőrzés mellett, a nyomon követhetőség biztosításával és készre csomagoltan tudjuk legyártani.

Amennyiben további kérdése van a saját márkás termékek elérhetőségével, a szolgáltatás részletes feltételeivel vagy az egyes variációs lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, hogy szíveskedjen kapcsolatba lépni munkatársainkkal az +36 70 435 8822 számon, vagy sales@animall.hu email címen.

Zöld opciók (újra felhasznált anyagok, stb.)

Egyedi kérés alapján a csomagoláshoz, illetve a nyakörveink alapanyagához használhatunk újra felhasznált anyagokat, amely segíthet a termékek még inkább öko felhasználású pozícionálásában. Kérjük ezzel a lehetőséggel kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba igény esetén.