Animall Professional Care

Bolha és kullancs riasztó repellens termékek gyártója

„A megelőzés a leghatékonyabb orvoslás”

Semmelweis Ignác

Ez természetesen igaz a bolhákra és a kullancsokra is. Ha már azt el tudjuk érni, hogy ezek a vérszívók ne tudjanak megtelepedni házi kedvenceinken, akkor máris egy nagy lépést tettünk egészségük megóvása érdekében. Ezek a gondolatok ösztönöztek minket, amikor a Szent István Állatorvosi Egyetemmel és a Budapesti Műszaki Főiskolával karöltve kifejlesszük a Dr. Pet bolha- és kullancsriasztó családot, ami kutyák és
macskák számára nyújt kimagasló védelmet a külső élősködők ellen. A nyakörvek és a spot-on termékek általános védelmet biztosítanak, míg a permet egy olyan rövidtávú, ám intenzív védelmet ad ami elengedhetetlen az erdei séták, parkban való futkározások esetén. Ha már megtörtént a baj, a sampon még akkor is a segítségünkre siethet és így teszi újra komfortossá kedvencünk mindennapjait. Javasoljuk termékein kombinált használatát, hogy esély se adjunk a vérszívók támadásainak.

Otthoni és professzionális használatra egyaránt

A termékeink megfelelnek mind az otthoni/hobbi, mind a professzionális felhasználók igényeinek, ezért vevőink köre igen széles (állatkozmetikák, állatgyógyászati pontok, menhelyek, kiképző pontok, vadászok, rendőrök, kertészetek, outdoor áruházak, iparcikk kereskedelmi egységek, stb.).

Annak köszönhetően, hogy kínálunk nem biocid termékeket is, így a lehetséges értékesítési pontok még szélesebb, mintha csupán a kisállat kereskedelmet érintő iparágban gondolkodnánk, hiszen termékeink megtalálhatóak élelmiszer láncokban (bárhol, ahol non-food termékvonal van alkalmas lehet), építőanyag kereskedések, kertészeti árusító helyek, biztonsági felszerelésekkel foglalkozó boltok, stb.

Hosszútávú együttműködésben hiszünk partnereinkkel és ezért értékesítő partnereket keresünk, nem csupán vevőket. hosszabb távú kölcsönösen előnyös kapcsolatokat szeretnénk kiépíteni.

Stabil hátteret és a termékeink hosszú távú elérhetőségét kínáljuk, amely reményeink szerint segít Önnek kiépíteni egy profitábilis üzleti szegmenst.